Folkekirkens Grafiske Værktøjskasse lukker.

Folkekirkens Grafiske Værktøjskasse lukker den 1. august 2019, fordi det tekniske system er forældet, og det vil være alt for dyrt at opdatere og videreudvikle det. Det betyder, at de billeder og dokumenter, I har uploadet som bruger bliver slettet den 1. august. Derfor skal I selv downloade og gemme de materialer, I vil beholde.

Folkekirkens billed- og materialedatabase forsvinder dog ikke, men får blot en ny og mere tilgængelig placering. Fra den 1. august bliver samlingen af billeder og materialer, I må bruge frit i kirkens arbejde lette at finde i folkekirken.dks Materialebank her. Materialebanken vil fremover blive opdateret løbende med nye billeder og materialer. Hvis du vil have besked, hver gang der er nye billeder og materialer til sognene i Materialebanken, kan du tilmelde dig Nyhedsbrevet.

Ved spørgsmål vedrørende lukningen kan du skrive til: support@folkekirken.dk.